+31 40 28 18 200

Cimarron bijzondere aanpak

Cimarron organiseert al meer dan dertig jaar buitensportarrangementen in Europa. Vanuit de twee hoofdlocaties in de Belgische Ardennen en de Franse Alpen verzorgen we programma’s voor scholen & opleidingen, bedrijven, instellingen en particulieren.

Voor ons is buitensport een combinatie van de sportieve activiteiten en de sfeer van het buitenleven eromheen. Om deze reden organiseren we onze arrangementen meestal inclusief het verblijf en de maaltijden.

Avontuurlijk karakter
Wij zijn het aan jou en aan onszelf verplicht om onze reizen volgens de verwachtingen uit te voeren. De wet spreekt in dat verband van 'verwachtingen die de reiziger - jij dus - op grond van de overeenkomst redelijkerwijs mocht hebben'. Je kiest bij een Cimarron-reis voor een avontuurlijke reis en daarmee ook voor een zeker risico. De lokale (weers-)omstandigheden op de bestemmingen kunnen ons bijvoorbeeld dwingen de reis aan te passen. Als wij onze toevlucht moeten nemen tot alternatieven, kan je ervan op aan dat wij ons uiterste best doen de kwaliteit van de reis zoveel mogelijk te handhaven.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Cimarron Buitensport (K.v.K. 16055516) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De SGR garantie is niet van toepassing voor onze Belgische klanten. Raadpleeg www.sgr.nl/garantieregeling voor meer informatie.

Algemene voorwaarden Cimarron Buitensport: Algemene voorwaarden Cimarron Buitensport 2017.pdf